Meny Stäng

Rederiföretaget TTLine och deras färjerutter

TTLine är inte ett svenskt eller ens ett nordiskt rederiföretag som t.ex. Stena Line eller Scandlines, men det är trots detta ett rederiföretag som många svenskar känner till, eftersom företaget trafikerar många rutter som är populära bland svenska resenärer, t.ex.

Reser du från Trelleborg med färja är det därför mycket troligt att du kommer att resa med just TTLine och deras fartyg.

BOKA DIN BILJETT HÄR

Utöver passagerartrafik är även frakttrafik via färja möjligt via TTLine och deras fartyg, vilket kan vara bra att känna till.

TTLine har ett mycket bra rykte och de har bland annat vunnit flera priser av branschorganisationer, för sitt miljöarbete, sin säkerhet och en hel del annat. De använder sig av toppmoderna fartyg, som håller otroligt hög klass på alla sätt och vis, så reser du med dem, behöver du inte oroa dig över något alls, vare sig när det gäller komfort eller säkerhet eller något annat.

TTLine har varit verksamma i rederibranschen i mer än 50 år, så en stor del av deras framgång beror på den långa erfarenhet man har av branschen.

Totalt reser över 600 000 passagerare, samt över 100 000 bilar med TTLine varje år, och över 6 500 passagerare varenda dag, så visst är detta företag verkligen en jätte i branschen, även passagerarmässigt.

Vill du veta mer? Eller kanske boka en resa?

I så fall har TTLIne även en mycket bra och modern hemsida, där du kan läsa om rutter, fartyg, biljetter och allt möjligt annat, så i så fall rekommenderar vi verkligen att du går in på den, för att lära dig mr. Givetvis kan du även boka biljetter och resor på hemsidan om du vill det, vilket är något vi rekommenderar, eftersom man då ofta kan dra nytta av olika specialerbjudanden som gör biljetterna billigare osv.

Lämna ett svar