Meny Stäng

Travemunde shopping

Travemunde I Tyskland är en destination som passar bra för en shoppingresa för oss svenskar. Shoppingmöjligheterna är nämligen många, och det finns något för de flesta, oavsett vad det är man vill shoppa. Vill man köpa öl, vin och sprit (vilket förstås är vanligt under en shoppingresa till det europeiska fastlandet), finns det många bordershops, som specialiserat sig på att göra detta så enkelt som möjligt för dig.

Vill du köpa lokala produkter från denna del av Tyskland, finns det även möjlighet till det. Perfekt för dig som gillar att testa nya typer av varor, mat eller annat, eller som helt enkelt vill köpa något verkligen unikt att ta med dig till någon hemma.

Vill man däremot shoppa vanliga saker, typ mat och liknande, för att man ska resa vidare från Travemunde, finns det även massvis med stora matbutiker, men även varuhus, där man kan köpa lite allt möjligt smått och gott, baserat på de behov man har. Travemunde är trots allt en relativt stor stad, så allt som du kan köpa i en lite större stad i Sverige, kan du även shoppa här!

Shopping i Travemunde

Värt att nämna är även att det finns några lite mer exklusiva butiker i Travemunde också. Vill man köpa något lite lyxigare, kan man faktiskt göra det också. Och all Travemunde shopping behöver verkligen inte vara praktisk eller gammalmodig, det finns en hel del modernt och hippt att få tag på också!

Lämna ett svar